Skinbeauty on esteettisiin ja medikaalisiin ihonhoitoihin erikoistunut kauneushoitola, joka panostaa laatuun, ammattitaitoon ja hyvään palveluun. Korkeatasoisten hoitojen ja laadukkaiden tuotteiden tarkoituksena on auttaa hoitamaan ja ylläpitämään ihon terveyttä ja ennaltaehkäisemään ikääntymistä – laadukkaasti, mutta luonnollisin tuloksin.

Palvelut

Konsultaatio

Konsultaatiossa sinulla on mahdollisuus kuulla esteettisistä ja medikaalisista ihonhoidoista, eri hoitovaihtoehdoista sekä kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä. Käynnillä selvitämme onko harkitsemasi hoito tai tuotteet juuri sinulle sopivia, ihosi tarpeet sekä toiveesi huomioiden. Konsultaatiossa käynti ei velvoita sinua hoidon varaamiseen tai tuotteiden ostamiseen. 

Konsultaation avulla suunnittelemme sinulle yksilöllisen hoitokokonaisuuden parhaan tuloksen saavuttamiseksi ja käymme sterveydentilasi läpi varmistuaksemme ettei hoidoille ole estettä. Muistathan, että hoitosuunnitelmasi mukaiset säännölliset ylläpitohoidot varmistavat tulosten kestävyyden.

Suosittelemme noudattamaan antamiamme kotihoito-ohjeita hoitojen jälkeen. Muistathan, että auringolta suojaaminen hoitojen jälkeen on ensiarvoisen tärkeää!

Esteettiset botuliinihoidot

Esteettisillä botuliinihoidoilla voidaan tasapainottaa ikääntymisen tuomia muutoksia ja ennaltaehkäistä uusien syntymistä. Botuliinihoidot ovat tehokas ratkaisu kasvojen ikääntymismuutosten hoitoon ja se on turvallista, kun hoidon tekee terveydenhuollon ammattilainen.

Lihakseen pistettävällä botuliinilla rentoutetaan kireää tai aktiivista lihasta, jolloin kasvojen ilmeestä tulee heti tasapainoisempi ja pirteämpi. Ilme kevenee ja rypyt siloittuvat. 

Botuliinihoito ei vaadi toipumista ja normaalia elämää voi jatkaa heti hoidon jälkeen. Tulokset tulevat näkyviin 1-2 viikon kuluessa ja pysyvät 3-6 kuukautta.

Täyteainehoidot (Restylane tai Juvederm)

Useimpia meistä voi harmittaa tai mietityttää ikääntymisen tuomat muutokset kasvoissa. Peilikuva voi näyttää vihaiselta, surulliselta tai väsyneeltä. Kasvojenpiirteissä saattaa olla epäsuhtaa tai puolieroa, joka vaivaa ja josta haluat päästä eroon. Täyteainehoidoilla voidaan luonnollisesti korostaa, selkeyttää tai muotoilla kasvojen piirteitä. Lisäksi, niillä voidaan kasvojen ikääntymismuutoksien lisäksi tuoda iholle nuoruuden täyteläisyyttä ja parantaa ihon laatua. Haluamme korostaa kasvojesi yksilöllisyyttä ja luonnollisuutta. Sairaanhoitajan tekemät täyteainehoidot alkavat aina konsultaatiokäynnillä.

Täyteaineiden hoitokohtia ovat esimerkiksi otsan vaakajuonteet, nenän ja suun väliset juonteet ja poskien kohotus. Täyteaineita käytetään lisäksi huulien täyttämiseen ja muotoiluun. 

Valikoimassamme ovat korkealaatuiset, lääkeyhtiöiden valmistamat ja FDA:n hyväksymät esteettisen alan johtavat täyteainesarjat, Juvéderm ja Restylane.

Heti toimenpiteen jälkeen voit jatkaa normaalia elämää. Lopputulos voi tuotteesta riippuen kestää jopa kaksi vuotta.

Täyteaineen poisto (Hylase)

Täyteaineet voivat kestää kudoksissa tuotteesta riippuen jopa kaksi vuotta. Joskus täyteaine halutaan poistaa ennen hyaluronihapon luonnollista hajoamista, jolloin se poistetaan halutulta alueelta sulattamalla hyaluronidaasilla.

Täyteaineen poisto tehdään useimmiten huuliin, mutta täyteaineen voi sulattaa miltä kasvojen alueelta tahansa. Tyypillisimpiä syitä hyaluronihapon liuottamiseen ennenaikaisesti esimerkiksi huulilta on epätoivottu täyteainetulos, esimerkiksi epäsymmetria, liikatäyttö, täyteaineen kapseloituminen tai epäluonnollinen lopputulos.

Hylase alkaa sulattaa täyteainetta heti, mutta lopullisen tuloksen näkee noin kahden viikon kuluttua. Yksi hoitokerta saattaa riittää, mutta melko usein hoito pitää uusia, jotta kaikki hyaluronihappogeeli saadaan liuotetuksi pois kudoksesta.

Täyteaine poistetaan liuottamalla se erikoislupavalmisteisella hyaluronidaasi (Hylase) -lääkeainevalmisteella. Täyteaineen poiston voivat tehdä ainoastaan lääkärit.

PROFHILO 

PROFHILO on ihoon pistettävä puhdas hyaluronihappovalmiste, jolla voidaan hoitaa ihoa. Hoito kosteuttaa ja kiinteyttää, sekä lisää kimmoisuutta iholla. PROFHILO hoito on kehitetty käyttämällä lääkeyhtiö IBSA:n patentoimaa NAHYCO®-teknologiaa, tehden siitä yhden markkinoiden korkeimman hyaluronihappopitoisuuden (64mg/2ml) omaavan tuotteen, jonka levittyvyys mahdollistaa ihoa kosteuttavan ja silottavan vaikutuksen myös haastavilla osa-alueilla, kuten kaulalla ja vartalon iholla.

PROFHILO hoito on nopea ja helppo tapa parantaa ihon terveyttä.
Hyaluronihappo on kehossa luontaisesti esiintyvä aine, jota löytyy ihosta, nivelistä ja muista sidekudoksista. Sen tehtävänä on ylläpitää kosteutta ja auttaa kollageenin tuotannossa. Se sitoo erittäin tehokkaasti vettä, joten hyaluronihapon vaikutus näkyy juuri ihon kimmoisuutena. Iän myötä hyaluronihapon tuotanto kuitenkin vähenee ja ihon kimmoisuus heikkenee ja kuivuus lisääntyy, minkä seurauksena iho menettää elastisuuttaan ja juonteita alkaa ilmaantua.

Hoito koostuu kahdesta hoitokerrasta, joiden välissä on yksi kuukausi. Lisähoitoa voidaan suositella noin 4–6 kuukauden kuluttua vaikutuksen ylläpitämiseksi.

PROFHILO BODY®

Ikääntyessä tai painonvaihtelun ja raskauksien seurauksena myös vartalon ihossa tapahtuu muutoksia. Iho löystyy ja menettää kimmoisuuttaan, eikä ole enää yhtä kiinteä kuin aiemmin.

Profhilo Body -hoito on suunniteltu vartalon kudoksen kiinteyttämiseen ja ihon velttouden vähentämiseen. Profhilo Body hoitoalueita on mm. käsivarret, vatsan alue, kämmenet, decoltee tai polvet. Hoitokokonaisuus sisältää kaksi hoitokertaa ja kotihoitotuotteet.

Lue lisää PROFHILOSTA

Tience

Skin reborn through technology.

Tience on uusi suomalainen patentoitu hoitoinnovaatio ihon ja kudoksen korjaamiseen ja uudistamiseen.
Tiencen avulla saadaan erinomaisia tuloksia erilaisten arpien häivyttämiseen ja hoitamiseen. Hoidolla on erinomainen kyky uudistaa ja korjata kudosta, joten se myös vahvistaa ja napakoittaa ikääntyvää ihoa ja toimii ikääntymismuutoksien ennaltaehkäisijänä.

Tience on steriili, allogeeninen ja soluton rasvakudostuote, joka luo hoidettavalle alueelle optimaalisen mikroympäristön ihon omien korjaavien prosessien käynnistymiselle. Tience sisältää yli 1000 erilaista proteiinia ja peptidiä sekä lukuisia antioksidantteja ja rasvahappojohdannaisia signaalimolekyylejä, joilla on erinomainen kyky jälleenrakentaa ja vauhdittaa arpien paranemista. Hoidon tuloksena on terve, toimiva ja kaunis iho.

Tience-hoito lisää ihon omaa ​hyaluronihappo synteesin lisääntymistä ja ihokeranosyyttien aktivaatiota, jotka molemmat vähenevät luontaisesti ikääntymisen myötä ja  vaikuttavat ihon terveyteen. Lisäksi, Tience sisältää ihoa suojaavia antioksidantteja, kollageenia, lipidejä ja se parantaa myös mikroverenkiertoa hoidetulla alueella.

Huom! Hoitoa ei voida tehdä, jos olet raskaana, sinulla on syöpä tai käyt syöpähoidoissa, tai olet allerginen lidocain, ringer-asetaatille tai adrenaliinille.

Hoito tehdään mesoterapiapistoksina tai mikroneulauksena. Erityistä toipumisaikaa ei tarvita.

RADIESSE®on saksalaisen lääkeyhtiön kehittämä injektoitava täyteaine, joka on turvallinen ratkaisu kasvojen piirteiden kohotukseen ja ikääntymisen merkkien häivyttämiseen. RADIESSElla® on FDA- ja CE-hyväksynnät ja sen turvallisuuden takeena on yli 200 kliinistä tutkimusta. Hoito on olut markkinoilla jo yli 10 vuotta. 

RADIESSE® -hoidon kalsiummikropartikkelit ja geeli kohottavat piirteitä heti ja silottavat ikääntymisen merkkejä. Lisäksi, RADIESSE® muodostaa ihon alle ainutlaatuisen tukirakenteen, joka edistää elimistön omaa kollageenin muodostusta. Prosessi jatkuu useiden kuukausien ajan, joten hoidon välitön vaikutus myös säilyy pitkään. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että luonnollisen näköiset tulokset säilyvät useimmilla potilailla yli vuoden ajan. Hoitotulokset ovat kuitenkin aina yksilöllisiä

Lue lisää RADIESSE® -hoidosta

SCULPTRA

Kollageeni on avain ihon sileyteen ja kimmoisuuteen. Tiesitkö, että 45 vuoden iässä ihosi on menettänyt lähes 25% kollageenista.

Onko kasvoissasi juonteita, ryppyjä ja tuntuuko yleisilme väsyneeltä? Ikääntyessä Iho menettää mm. kollageenia, jonka vähentymisen myötä iho veltostuu ja ikääntyy. Jos haluat kiinteämmän ja napakamman ihon tai haluat huolehtia, että ihosi pysyy kimmoisana ja ihon laatu hyvänä, voisit saada apua Galderama lääkeyhtiön (FDA:n hyväksymä) Sculptrasta.

Sculptra on kudoksen biostimulaattori, joka aktivoi ihon kollageenituotantoa. Ikääntymisestä johtuva kollageenin menetys heikentää ihon rakennetta ja vähentää sen elastisuutta sekä kosteudensietokykyä. Tämä näkyy usein ryppyinä, juonteina, kimmoisuuden ja kiinteyden vähentymisenä. Sculptran vaikuttavana aineena toimii poly- L-lactic happo (PLLA), joka on maailman ensimmäinen kollageeni stimulaattori ja se uudistaa ihoa palauttamalla sen täyteläisyyden ja silottamalla juonteita.

Tulokset ovat näkyviä, mutta luonnollisia ja pitkäkestoisia. Hoitokertoja on vähintään 2 kuukauden välein. 

Lue lisää Sculprasta.

Skinboosters-Ihon syväkosteutus 

Haluatko hehkeän ja sileän ihon, joka näyttää ja tuntuu upealta?

Restylane Skinboosters hyaluronihappo-pistoshoidon jälkeen huomaat, että ihosi on sileämpi, hehkeämpi ja kimmoisampi. Skinboosters-tuotteilla voidaan hoitaa kasvojen, käsien, kaulan ja dekolteen ihoa. Restylane Skinboosters -hoitojen on todettu kliinisissä tutkimuksissa parantavan kasvojen ja käsien ihon kimmoisuutta pitkäkestoisesti.

Hyaluronihappo vähentyy ihosta ikääntymisen myötä ja se saa ihon näyttämään samealta ja elottomalta. Kimmoisamman ihon salaisuus on hyaluronihappo!

Skinboosters-hoito tehdään yleensä 2–3 sarjahoitona 2–4 viikon välein, ja ne palauttavat asteittain ihon kimmoisuutta ja sileyttä.

Klinikalta saatavilla myös Viscoderm Hydrobooster -hoito. Kuulet tästä pian lisää!

SUNEKOS

Sunekos on ihon kiinteyttävä ja toimintoja aktivoiva injektiohoito (ei täyteainehoito), jossa hyödynnetään hyaluronihapon ja kuuden kollageenin tuotantoon vaikuttavan aminohappojen ainutlaatuisia ominaisuuksia ihon kimmoisuuden, laadun ja kiinteyden parantamiseksi.

Sunekosin ainutlaatuisen koostumuksen on tutkimuksissa osoitettu pystyvän aktivoimaan ihon dermiksen fibroblasteja, jotka tuottavat sekä kollageenia että elastiinia ja nämä ovat kaksi tärkeää ihosolujen uusiutumisen elementtiä. Tämän prosessin ansiosta Sunekos ehkäisee ikääntymistä luonnollisella tavalla ja kasvojen luonnollisen muodon suhteen.

Sunekosia voidaan käyttää kaikille ihotyypeille ja kehon eri alueille, kuten kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja käsille. Se on erityisen tehokas muuten vaikeasti hoidettavilla alueilla, kuten otsassa ja silmänympärysalueella pussien ja tummien silmänalusten poistamiseksi.

Hoito on nopea eikä toipumiseen tarvitse varata aikaa, mutta pistoshoidon ollessa kysessä voi pieniä mustelmia ilmetä. Hoitoa tehdään 1-2 viikon välein 3-4 kertaa ja ylläpitohoidot noin puolen vuoden välein.

PRP (runsasverihiutaleinen plasmahoito platelet-rich plasma)

PRP runsasverihiutaleinen plasmahoito perustuu potilaan omasta verestä eristetyn nuorentavan, kasvutekijöitä sisältävän verihiutalepitoisen plasmatiivisteen käyttöön. PRP-hoito aktivoi luonnollisesti ihon sidekudosten kimmoisuutta ja solujen uusiutumista. PRP-hoito soveltuu syvien ryppyjen ja juonteiden tasoittamiseen, hiustenlähtöön, arpikorjaukseen ja hoitoon, tummien silmänalusten hoitoon, ihon kunnon ja laadun parantamiseen, laser- ja kemiallisen kuorinnan jälkihoitoon.

Hoidossa plasma viedään ihon alle yksittäisinä neulapistoksina tai mesoterapiaan tarkoitetulla laitteella sekä mikroneulauksella tehtyjen mikrokanavien kautta. Injektiotekniikka stimuloi ihoa uusiutumaan ja parantaa verenkiertoa sekä lisää kollageenin ja proteiinin tuotantoa ihossa.

Toimenpide suositellaan tehtäväksi sarjahoitona, 3–6 kertaa kuukauden välein. Kasvojen ja päänahan lisäksi voidaan hoitaa kaulan, decolteen, vartalon ja kämmenten ihoa.

PRP-hoitoa voidaan tehostaa timanttihionnalla tai LED-valohoidolla.

ENDYMED PRO 

EndyMed 3DEEP® FDA:n (Amerikan elintarvike- ja lääkevirasto) hyväksymä laitehoito, jossa kudokseen johdetaan radiotaajuutta turvallisesti ja tehokkaasti, jolloin iho ja ihonalaiskudos kiinteytyy.

Radiofrekvenssihoito kiinteyttää ihoa ja häivyttää ikämuutoksia vaikuttamalla ihon syvempiin kerroksiin. Tehokas laitehoito parantaa ihon omaa kollageenituotantoa ja sopii niin kasvojen, kaulan kuin vartalonkin iholle. Hoito on kivuton ja jopa rentouttava.

Radiofrekvenssihoito kiinteyttää ihoa ja häivyttää ikämuutoksia vaikuttamalla ihon syvempiin kerroksiin. Tehokas laitehoito parantaa ihon omaa kollageenituotantoa ja sopii niin kasvojen, kaulan kuin vartalonkin iholle. Erinomainen lisä esteettisiin hoitoihin. Radiofrekvenssihoidolla saavutetaan sileämpi, kiinteämpi ja napakamman tuntuinen iho. Ihon sävy kirkastuu ja ihokudoksesta tulee napakampi. Hoidon jälkeen ihon pinta paranee nopeasti, mutta hoidon vaikutus syvemmällä jatkuu pidempään. Ihoon muodostuu uutta kollageenia vielä pitkään hoidon jälkeen.

EndyMed 3DEEP® -laitteella hoidetaan mm.

  • ihon kiinteytys
  • ihon rakenteen ja värin paraneminen
  • arvet, kuten kuoppa- ja aknearvet
  • kollageeni- ja elastiinituotannon kiihdyttäminen
  • veltostunut iho
  • pienet pintarypyt ja juonteet
  • liikapigmentoituminen, maksaläiskät ja ikäläiskät
  • kosteusköyhä iho
  • laajentuneet ihohuokoset

Radiofrekvenssi ihon kiinteytys

EndyMed 3DEEP® edistää ihon kiinteytymistä ja kimmoisuutta kohdistetulla radiofrekvenssillä. Tuloksena on välitön, näkyvä ihon kiinteytyminen sekä pitkäaikainen kollageenituotannon lisääntyminen.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitona, 6-8 hoitokertaa. Hoidossa ei ole toipumisaika.

FSR – Fraktionaalinen radiofrekvenssi 

EndyMedin fraktionaalinen RF-teknologia korjaa ihon pintaa ja samalla lämmittää ihonalaista kudosta. Ihon solut aktivoituvat ja tuottavat enemmän kollageenia. Kiinteytymisen lisäksi FSR-hoito tasoittaa ihon pinnan karheutta, aurinkovaurioita, pigmenttimuutoksia, laajentuneita ihohuokosia ja juonteita. Tuloksena on kiinteämpi ja sileämpi iho nuorekkaalla hehkulla.

Erinomainen mm. silmänympärysalueen ja huulen ympärysihon hoidoissa.

Ihon puudutetaan ennen hoitoa. Hoidon jälkeen ihoon muodostuu lievää rupea, joka häviää noin 3-6 päivän kuluttua. Sarjahoito, 3-5 hoitoa noin 4 viikon välein.

Intensif RF -mikroneulaus 

Intensif RF on yhdistelmähoito, joka auttaa stimuloimaan kollageenin tuotantoa kahdella eri teknologialla; radiofrekvenssi ja mikroneulaus.

Hoidossa 25 erittäin ohuen kullatun neulan avulla ihoon tehdään hoito, jossa lämmön ja mikroneulauksen yhdistelmä parantaa ihon rakennetta, aktivoi ja tehostaa kollageenin tuotantoaa sekä vähentää ryppyjä, aknea ja arpia.

Iho puudutetaan ennen hoitoa. Sarjahoito, 3-4 hoitokertaa noin 4 viikon välein

pHformula – ihon pinnoitushoidot

pHformulan kontrolloiduilla kemiallisilla pinnoitushoidoilla hoidetaan ihon eri häiriötiloja, kuten ikääntymisen merkkejä, ihon sävyä, epäpuhtauksia, aknea, herkkyyttä ja punoitusta. Pinnoitushoito eroaa täysin perinteisemmästä hoidosta, kemiallisesta kuorinnasta siten, että se vaurioittaa huomattavasti vähemmän ihon pintakerrosta.  

Pinnoitushoidoissa keskitytään kuolleen ihosolukon poistamisen sijaan ihosolujen uudistamiseen ja uuden solukon mahdollisimman tehokkaaseen muodostumiseen. Muutos tapahtuu usein solutasolla, eikä ihoreaktio aina näy paljaalla silmällä. Tämä ominaisuus tekee pHformulan ihonpinnoitushoidoista erityisen suosittuja kiireisten asiakkaiden keskuudessa, jotka etsivät tehokkaita hoitoja minimaalisella toipumisajalla!

Pinnoitushoidot stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksista minimaalisella ihon pintakerroksen vaurioitumisella. Tehokas, voimakas ja tuloksellinen hoitomuoto minimoimalla samanaikaisesti ihon ärsytystilat!

pHformula-hoidot sopivat kasvoilla, kaulalle, decolteelle ja vartalolle. Hoidoista löytyy myös oma räätälöity hoitomuoto raskaana oleville. 

Pinnoitushoidoista löytyy erilaisia hoitomuotoja. Sopiva hoitomuoto valitaan ihosi kunnon ja tarpeiden mukaan. Suositellaan 3 kerran sarjahoitona.

Hoitomuodot:

A.G.E. pinnoitus – Tehokas ja voimakas pinnoitusliuos ikääntyvälle iholle. Hoitaa erityisesti valovanhentumisesta aiheutuvia ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia, sameaa ihon sävyä  sekä pinnallisia ja keskitason ilmejuonteita.

A.C. pinnoitus – Tehokas ja voimakas pinnoitusliuos, joka ehkäisee tehokkaasti mikrobien leviämistä akneen taipuvaisessa ihossa. Liuoksella on tehokkaasti tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia sekä voimakkaasti kuoriva vaikutus, joka edistää ongelmaihon tasapainottamista.

M.E.L.A. pinnoitus – Voimakas sekoitus pinnoitusaineita uniikissa savipohjassa, joka edistää aktiiviaineiden nopeaa ja tasaista imeytymistä. Selkeitä tuloksia hyperpigmentaatioihin taipuvaisella iholla. Sopii loistavasti myös ikääntyvän ihon hoitoon.

C.R. pinnoitus – Tehokas ja voimakas pinnoitusgeeli krooniseen punoitukseen tai rosaceaan taipuvaiselle iholle. Valikoidut anti-mikrobiset aktiiviaineet ehkäisevät ja laannuttavat tulehdusta sekä ennaltaehkäisevät vaivan uusiutumista.

V.I.T.A. C kirkastava tehohoito – Suuri C-vitamiinin biologinen hyötyosuus saavutetaan ainutlaatuisen tehokkaasti ihoon imeytyvällä koostumuksella. Kehittyneellä käsittelyllä hoidetaan ensimmäisiä merkkejä ihovaurioista. L-askorbiinihappo auttaa vahvistamaan ihon kollageeni- ja elastiiniverkkoja. Hoito sopii käytettäväksi ihon valovanhenemiseen ja auttaa parantamaan pigmenttihäiriöitä, kun hoitoa tehdään säännöllisesti. Jo yhdellä hoitokerralla iho on kirkkaampi, syväkosteutettu ja tasapainoinen.

MD TCA TOUCH medikaalinen pinnoitus – Terveydenhuollon ammattilaisen suorittama TCA Touch™ intensiivinen ihostimulaatiokäsittely uudistaa kokonaisvaltaisesti ihosolukkoa, tuoden välitöntä kohottavaa vaikutusta sekä parantaen ihon tasaisuutta ja kirkkautta.

AQUAGOLD® Fine touch

AQUAGOLD Fine Touch – Tämä maailmalla huippusuosion saavuttanut medikaalinen hoitomenetelmä saa ihosi hehkumaan! AQUAGOLD® Fine Touch -hoidossa ihon sisään viedään sinun iholle suunniteltu sekoitus mm. vitamiineja, aminohappoja, peptidejä ja puhdasta hyaluronihappoa. Tämän cocktailin ja hoidon ansiosta ihohuokoset supistuvat, pienet pintajuonteet tasoittuvat ja ihosta tulee silminnähden kosteutetumpi ja hehkuvampi!

AQUAGOLD® Fine Touch -hoito ei ole perinteinen mikroneulaushoito, vaan hoidossa käytetään ainutlaatuista mikrokanavalaitetta, jossa on 20 kultaista, hiustakin ohuempaa neulaa. Neulojen ainutlaatuinen rakenne luo ihoon mikrokanavan, jonka kautta aineet pääsevät suoraan ihon sisään, poiketen täysin perinteisestä mikroneulauksesta. Hoito on turvallinen, nopea ja kivuton, eikä vaadi toipumisaikaa. Sopii jokaiselle, joka haaveilee täydellisestä, hehkuvasta ihosta.

Mikroneulaus

Mikroneulaus on suosittu ja  tehokas keino herätellä ja aktivoida ihon omia toimintoja. Hoito aktivoi ihon omaa kollageenin ja fibroplastien tuotantoa. Uudet nuoret solut saavat ihosi voimaan paremmin ja näyttämään paremmalta. Hoito sopii erilaisten iho-ongelmien hoitoon mm. ihon ikääntymismuutoksiin, aknen ja arpien hoitoon, sekä pigmenttimuutoksiin ja hiustenlähtöön.

Klinikalla käytössämme on Dermapen 4 sekä SkinPen -mikroneulauslaitteet. Molemmat laitteet ovat alansa huippua ja mahdollistavat tarkan ja turvallisen työskentelyn. Mikroneulaushoidolla voidaan kasvojen lisäksi hoitaa kaulan, decolteen, vartalon ja kämmenten ihoa.

SkinPen on maailman johtava ihon mikroneulaushoito. Se on maailman ensimmäinen FDA-hyväksytty ja CE-merkitty hoitolaite ja hoitoa saa tehdä vain sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset. Hoidossa tehdään pieniä mikroskooppisia kanavia ihoon, joka käynnistää ihon uudismuodostuksen. Hoito aktivoi  omaa ihoa tuottamaan lisää kollageenia ja elastiinia. Tämä saa ihon näyttämään terveemmältä ja kiinteämmältä. ​SkinPen-mikroneulaushoidolla saadaan parannettua ihon laatua, iho on kosteutetumpi ja juonteet madaltuvat, aknearpia, arpia sekä vaalennettua ihon pigmenttimuutoksia. Skinpen-mikroneulaushoidon jälkeen saat kotiin tuotteet, joiden käyttöä jatketaan muutama päivä hoidon jälkeen.

Dermapen 4 -hoito parantaa tehokkaasti ihon laatua. Säännöllisellä Dermapen 4 -mikroneulauksella saadaan häivytettyä juonteita, laajentuneita ihohuokosia, aknearpia, arpia sekä pigmenttiä. Hoidossa voidaan imeyttää erilaisia tehoaineita ja kosteuttaa ihoa. Dermapen 4 -mikroneulashoitoa voidaan tehostaa radiofrekvenssihoidolla, timanttihionnalla tai kemiallisella kuorinnalla. SkinPen mikroneulauksen yhteyteen suosittelemme PRP kasvutekijöitä tai Tiencea.

Mikroneulaushoidon jälkeen saunaa, hikiliikuntaa ja auringolle altistumista täytyy välttää 72h hoidon jälkeen.

Mesoterapia

Mesoterapiahoito on monipistoshoito iholle. Hoito aktivoi, kosteuttaa ja elvyttää ihon pintaa ja parantaa ihon laatua. Mesoterapiahoito stimuloi ihon omaa elastiinin ja kollageenin muodostusta. Hoito ja käytetyt aineet suunnitellaan yksilöllisesti ihosi tarpeisiin.

Hoito voidaan tehdä ns. “mesopyssyllä” tai käsin, jolloin valitut hoitoaineet viedään ihoon pistämällä. Mesopyssyllä tehtävä hoito on tehokas, eikä vaadi toipumisaikaa. Pistämällä tehdyssä mesoterapiahoidossa hoitoaineet liukenevat hitaammin ihoon ja on näin tehokkain hoitomuoto mesoterapioista.

ZO Stimulator Peel -kuorinta

ZO Stimulator Peel -kuorinnalla voidaan hoitaa tehokkaasti ihon erilaisia ongelmia mm. hyperpigmentaatio, epäpuhtaudet, akne, aurinkovauriot ja ikääntymismuutokset. Kuorinnat ovat nopeita ja turvallisia. Tuloksena on pehmeämpi, tasaisempi ja hehkuvampi iho. Hoito sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kuorivia ainesosia, jotka uudistavat ja elvyttävät ihoa. Iho on välittömästi kuulaampi, eikä vaadi toipumisaikaa.

Timanttihionta

Timanttihionta on erinomainen hoito tukkoiselle ja epäpuhtaalle tai tehokasta kuorintaa kaipaavalle iholle. Laiteella tehtävällä kuorinnalla saadaan hoidettua tehokkaasti ihon pintakarheutta ja kuivuutta. Hoito parantaa ihon kuntoa ja ulkonäköä kokonaisvaltaisesti kuorimalla ihon ulointa kerrosta. Menetelmällä voidaan hoitaa useita iho-ongelmia ikääntymisen ja auringonvalon aiheuttamista muutoksista aina akneen ja erilaisiin arpiin.

Kuorinnan ja säädettävän imun yhteisvaikutus kuorii kuollutta solukkoa ihon pinnalta, puhdistaa ihohuokosia ja aktivoi paikallista verenkiertoa ja kollageenituotantoa. Hoidot kiinteyttävät ja heleyttävät ihoa ja tekevät siitä vähitellen tasaisemman sävyisen. Menetelmä on täysin kivuton.

Esteettisten hoitojen jälkeen jälkitarkastuksessa näemme onko hoito edennyt suunnitelmien mukaan. Annamme ohjeet jälkitarkastusaikaan hoitokäynnillä.

Palvelemme vaihtelevin aukioloajoin, joten suosittelemme varaamaan ostosajan tuoteostoksille. Olemme paikalla sovittaessa, jolloin voimme keskittyä sinuun ja ihosi tarpeisiin ilman muita häiriötekijöitä.

Varaa itsellesi ostosaikaa tuotteille.