“Haluan tarjota asiakkailleni korkeatasoista ja tuloksellista ihonhoitoa alan johtavilla tuotteilla.”

Skinbeauty on esteettisten ja medikaalisten ihonhoitojen klinikka, joka panostaa laatuun, ammattitaitoon ja hyvään palveluun. Skinbeautyssa sinua palvelee sairaanhoitaja, jolla on usean vuoden kokemus esteettisistä hoidoista. Korkeatasoisten hoitojen ja laadukkaiden tuotteiden tarkoituksena on auttaa sinua hoitamaan ja ylläpitämään ihon terveyttä ja ennaltaehkäisemään  ikääntymistä. Laadukkaasti, mutta luonnollisin tuloksin. Jokainen meistä on kaunis ja yksilöllinen.

Palvelut

Konsultaatio

Maksuttomassa konsultaatiossa sinulla on mahdollisuus kuulla esteettisistä ja medikaalisista ihonhoidoista, eri hoitovaihtoehdoista sekä kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä. Käynnillä voit selvittää onko harkitsemasi hoito sinulle juuri sopiva. Otan konsultaatiossa aina huomioon asiakkaan toiveet ja keskustelemme niistä, mutta yleensä kerron myös oman mielipiteeni – ollakseni rehellinen ja jotta vältytään epärealistisilta odotuksilta.

Konsultaation avulla suunnitellaan sinulle yksilöllinen hoitokokonaisuus parhaan tuloksen saavuttamiseksi ja käydään sinun terveysasiat läpi, jottei hoidoille ole estettä.

Ihokonsultaatiossa  katsotaan ihosi tarpeet, sekä annan sinulle hoito- ja tuotesuosituksia.

Suosittelen noudattamaan  antamiani kotihoito-ohjeita hoitojen jälkeen. Auringolta suojaaminen on hoitojen jälkeen tärkeää.

Varaa aika maksuttomaan konsultaation tai sovitaan video-tai kuvakonsultaatiosta. Se ei velvoita sinua hoidon varaamiseen. 

AQUAGOLD® Fine touch alk. 380 €

AQUAGOLD Fine Touch – Tämä maailmalla huippusuosion saavuttanut medikaalinen hoitomenetelmä saa ihosi hehkumaan! AQUAGOLD® Fine Touch hoidossa ihon sisään viedään sinun iholle suunniteltu sekoitus vitamiineja, aminohappoja, peptidejä ja puhdasta hyaluronihappoa.  Tämän coktailin ja hoidon ansiosta ihohuokoset supistuvat, pienet pintajuonteet tasoittuvat ja ihosta tulee silminnähden kosteutetumpi ja hehkuvampi! AQUAGOLD® Fine Touch hoito ei ole perinteinen mikroneulaushoito, vaan hoidossa käytetään ainutlaatuista mikrokanavalaitetta, jossa on 20 kultaista, hiustakin ohuempaa neulaa. Neulojen ainutlaatuinen rakenne luo ihoon mikrokanavan, jonka kautta aineet pääsevät suoraan ihon sisään, poiketen täysin perinteisestä mikroneulauksesta. Hoito on turvallinen, nopea ja kivuton, eikä vaadi toipumisaikaa. Sopii jokaiselle, joka haaveilee täydellisestä, hehkuvasta ihosta.

Täyteainehoidot Restylane tai Juvederm – 460 € 1ml

Restylane täyteainegeelit on suunniteltu toimimaan samalla tavoin kuin kehon luonnollisesti tuottama hyaluronihappo. Hyaluronihappo (HA) on kehomme kudoksia, kuten ihoa, tukeva molekyyli, joka ylläpitää niiden rakennetta ja täyteläisyyttä suojaten niitä samalla vaurioilta. Hyaluronihappo
ylläpitää ihon kosteustasoa ja kiinteyttä sitomalla itseensä vesimolekyylejä.
Restylane portfoliosta löytyy Skinboosters – tuotteen lisäksi seitsemän erilaista täyteainegeeliä. Restylane täyteainegeelin pehmeys ja joustavuus vaihtelevat, jotta tulokset vastaisivat aina parhaiten sinun odotuksiasi.

Täyteaineilla voidaan hienovaraisesti tasapainottaa
kasvojen symmetriaa, häivyttää tai korostaa piirteitä tai ikääntymismuutoksia. Kasvoja voidaan muotoilla tehokkaasti, tuoda takaisin menetettyä volyymiä ja ryhtiä unohtamatta luonnollista lopputulosta.

Skinbeautyssa täyteainehoidot tekee usean vuoden kokemuksella sairaanhoitaja ja klinikallani on käytössä  lääkeyhtiö Allegranin      ( Juvederm)  ja Galderman ( Restylane) valmistamat tutkitut ja markkinoilla kauan olleet valmisteet. Molempien merkkien tuoteperheeseen kuuluu useita eri vahvuisia geelejä jotka valitaan hoidon ja tarpeen mukaan.  Täyteaineilla voidaan täyttää ja häivyttää juonteita ja ikääntymisen merkkejä, korostaa piirteitä ja antaa iholle kosteutta, sekä luonnollista kimmoisuutta. Heti toimenpiteen jälkeen voit jatkaa normaalia elämää. Lopputulos voi tuotteesta riippuen kestää jopa kaksi vuotta.

Muistathan varata maksuttoman konsultaatioajan ennen esteettiseen hoidon  ajan varaamista.


Restylane Skinboosters  Ihon syväkostetutus  – 330 € 1ml

Haluatko hehkeän ja sileän ihon, joka näyttää ja tuntuu upealta?
Restylane® Skinboosters™ -hoidon jälkeen huomaat, että ihosi on sileämpi, hehkeämpi ja kimmoisampi. Skinboosters tuotteilla voidaan hoitaa kasvojen, käsien, kaulan ja dekolteen ihoa.
Hoito tehdään yleensä 2–3  sarjahoitona 2–4 viikon välein, ja ne palauttavat asteittain ihon kimmoisuutta ja sileyttä.
Yksilöllisen hoitosuunnitelmasi mukaiset säännölliset ylläpitohoidot varmistavat tulosten kestävyyden.
Restylane Skinboosters -hoitojen on todettu kliinisissä tutkimuksissa parantavan kasvojen ja käsien ihon kimmoisuutta pitkäkestoisesti.

PROFHILO® – 420 € 2 ml

PROFHILO on ihoon pistettävä puhdas hyaluronihappovalmiste, jolla voidaan hoitaa ihoa. Hoito kostetuttaa ja kiinteyttää, sekä lisää kimmoisuutta iholla.  PROFHILO on kehitetty käyttämällä Lääkeyhtiö IBSA:n patentoimaa NAHYCO®-teknologiaa, tehden siitä yhden markkinoiden korkeimman hyaluronihappopitoisuuden (64mg/2ml) omaavan tuotteen, jonka levittyvyys mahdollistaa ihoa kosteuttavan ja silottavan vaikutuksen myös haastavilla osa-alueilla, kuten kaulalla ja vartalon iholla.

PROFHILO on nopea ja helppo tapa parantaa ihon terveyttä.
Hyaluronihappo on kehossa luontaisesti esiintyvä aine, jota löytyy ihosta, nivelistä ja muista sidekudoksista. Sen tehtävänä on ylläpitää kosteutta ja auttaa kollageenin tuotannossa. Se sitoo erittäin tehokkaasti vettä, joten hyaluronihapon vaikutus näkyy juuri ihon kimmoisuutena. Iän myötä hyaluronihapon tuotanto kuitenkin vähenee ja ihon kimmoisuus heikkenee ja kuivuus lisääntyy, minkä seurauksena iho menettää elastisuuttaan ja juonteita alkaa ilmaantua.

Hoito koostuu kahdesta hoitokerrasta, joiden välissä on yksi kuukausi. Lisähoitoa voidaan suositella noin 4–6 kuukauden kuluttua vaikutuksen ylläpitämiseksi.

Lue lisää PROFHILOSTA

Mikroneulaus alk. 180€

Mikroneulaus on tehokas keino herätellä ja aktivoida ihon omia toimintoja. Hoito aktoivoi ihon omaa kollageenin tuotantoa, jonka määrä ihossa alkaa ikääntyessä vähenemään. Mikroneulaus sopii erilaisten iho-ongelmien hoitoon mm. ihon ikääntymismuutoksiin, aknen ja aknearpien hoitoon, sekä pigmenttimuutoksiin ja hiustenlähtöön.

Mikroneulaus hoito ja käytetyt aineet suunnitellaan yksilöllisesti sinun ihosi tarpeisiin. Käytössäni on Dermapen mikroneulauslaite. Se on alansa huippua ja mahdollistaa tarkan työskentelyn.


Mesoterapia alk. 260 €

Mesoterapiahoito on monipistoshoito iholle. Hoito aktivoi, kosteuttaa ja elvyttää ihon pintaa ja parantaa ihon laatua.  Mesoterapiahoito stimuloi ihon omaa elastiinin ja kollageenin muodostusta. Hoito ja käytetyt aineet suunnitellaan yksilöllisesti sinun ihosi tarpeisiin. Hoito voidaan tehdä ns. “mesopyssyllä” tai käsin, jolloin valitut hoitoaineet viedään pistämällä ihoon. Mesopyssyllä tehtävä hoito on tehokas, eikä vaadi toipumisaikaa.

Kemialliset kuorinnat  alk. 129€

Kemiallisilla kuorinnoilla voidaan hoitaa tehokkaasti ihon erilaisia ongelmia mm. hyperpigmentaatio, epäpuhtaudet, akne, aurinkovauriot ja ikääntymismuutokset. Kuorinnat ovat nopeita ja turvallisia. Tuloksena  on pehmeämpi, tasaisempi ja hehkuvampi iho.

Kuorintoja on eri vahvuisia. Kevyemmät hedelmähappokuorinnat  elvyttävät ihoa, ja vahvemmilla kuorinnoilla voidaan hoitaa ihon erilaisia ongelmia. Pinnallisimmassa kemiallisissa kuorinnoissa ei ole toipumisaikaa, mutta iholla voi ilmetä lievää punoitusta, hilseilyä ja pieniä näppyjä.

 

PRX-T33 happohoidot alk. 140 €

Neulaton PRX-T33 on tehokas ja tuloksellinen anti-aging happohoito. Se kosteuttaa ihoa stimuloiden sen uudistumista ja vähentää ryppyjä ja niiden syvyyttä sekä kiinteyttää ihoa jo yhden hoitokerran jälkeen. Tämä hoito sopii kaikille ihotyypeille ja vie aikaa vain 30 minuuttia. 

PRX-T33 hoito kasvoille 140 €

PRX-T33 hoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle 199 €

LED – valohoito 45€  20 min.

LED-valoterapia on yksi nopeimmin kasvavista ihonhoitomuodoista. Hoito nopeuttaa solujen tuotantoa mutta samalla hidastaa entsyymien tuotantoa. Tämän ansiosta ihosta tulee elastisempi, raikkaampi ja sen väri tasoittuu. Led-valohoito vähentää ihon tulehduksia, kuten aknea ja ruusufinniä,  hoitaa ja nopeuttaa arpien paranemista, juonteita, ihon punoitusta ja kuivuutta. Se myös vaalentaa pigmenttimuutoksia. LED – valon energia stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Tämä on erinomainen hoito rauhoittaamaan ihoa mm. lehahtelulle taipuvaista ihoa. Myös atoopikot voivat hyötyä tästä hoidosta.

Suositellaan sarjahoitoa parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Timanttihionta 95 €

Tukkoiselle ja epäpuhtaalle iholle sopii hyvin timanttihionta. Laiteella tehtävällä kuorinnalla saadaan hoidettua tehokkaasti ihon pintakarheutta ja kuivuutta. Hoito parantaa ihon kuntoa ja ulkonäköä kokonaisvaltaisesti kuorimalla ihon ulointa kerrosta. Menetelmällä voidaan hoitaa useita iho-ongelmia ikääntymisen ja auringonvalon aiheuttamista muutoksista aina akneen ja erilaisiin arpiin. Kuorinnan ja säädettävän imun yhteisvaikutus kuorii kuollutta solukkoa ihon pinnalta, puhdistaa ihohuokosia ja aktivoi paikallista verenkiertoa ja kollageenituotantoa. Hoidot kiinteyttävät ja heleyttävät ihoa ja tekevät siitä vähitellen tasaisemman sävyisen. Menetelmä on täysin kivuton.

Hoito sisältää ihoa uudistavan ja elvyttävän LED- valohoidon.

Maksuton jälkitarkastus

Esteettisten hoitojen jälkeen jälkitarkastuksessa näemme onko hoito edennyt suunnitelmien mukaan. Annan ohjeet jälkitarkastusaikaan käynnillä.

Varaa itsellesi ostosaikaa tuotteille. Tätä vaihtoehtoa suosittelen, koska palvelen vaihtelevin aukioloajoin. Sovittaessa olen paikalla ja  silloin voin keskittyä sinuun ja sinun ihosi tarpeisiin ilman muita häiriötekijöitä.

Anna lahjaksi kauneutta, se ilahduttaa aina! Lahjakortin voit hankkia laittamalla viestiä skinbeauty@gmail.com. Lahjakortin voit noutaa sovittuna ajankohtana tai postitan sen sinulle.

Lämpimästi tervetuloa klinikalleni!