“Haluan tarjota asiakkailleni korkeatasoista ja tuloksellista ihonhoitoa alan johtavilla tuotteilla.”

AQUAGOLD® Fine touch 550,00

AQUAGOLD Fine Touch – Tämä maailmalla huippusuosion saavuttanut medikaalinen hoitomenetelmä saa ihosi hehkumaan! AQUAGOLD® Fine Touch hoidossa ihon sisään viedään sinun iholle suunniteltu sekoitus vitamiineja, puhdasta hyaluronihappoa ja botuliinia. Tämän coktailin ansiosta ihohuokoset supistuvat, pienet pintajuonteet tasoittuvat ja ihosta tulee silminnähden kosteutetumpi ja hehkuvampi! AQUAGOLD® Fine Touch hoito ei ole perinteinen mikroneulaushoito, vaan hoidossa käytetään ainutlaatuista mikrokanavalaitetta, jossa on 20 kultaista, hiustakin ohuempaa neulaa. Neulojen ainutlaatuinen rakenne luo ihoon mikrokanavan, jonka kautta aineet pääsevät suoraan ihon sisään, poiketen täysin perinteisestä mikroneulauksesta. Hoito on turvallinen, nopea ja kivuton, eikä vaadi toipumisaikaa. Sopii jokaiselle, joka haaveilee täydellisestä, hehkuvasta ihosta.

   

.

Juvederm –  alkaen 420,00

Skinbeautyssa täyteainehoidot tekee usean vuoden kokemuksella sairaanhoitaja ja klinikalla on käytössä Juvedermin tutkitut ja markkinoilla kauan olleet valmisteet. Juvedermin tuoteperheeseen kuuluu useita eri vahvuisia geelejä Voluma, Volux, Volbella ja Volite, jotka valitaan hoidon ja tarpeen mukaan. Juvederm on kasvojen hoitoon tarkoitettu täyteainesarja. Juvedermin hyaluronihappo täyteaineilla voidaan täyttää juonteita, häivyttää ikääntymisen merkkejä ja antaa iholle luonnollista kimmoisuutta. Toimenpide ei ole invasiivinen, joten voit jatkaa normaalia elämää heti toimenpiteen jälkeen. Lopputulos voi tuotteesta riippuen kestää jopa kaksi vuotta. 1 ml alk. 420 €


Ihon syväkostetutus  – 390,00

Juvederm Volite on laadukas ihoon pistettävä hyaluronihappovalmiste, joka syväkosteuttaa ihoa yhdellä hoitokerralla jopa yhdeksän kuukauden ajan. Erinomainen hoito kuivalle ja ohuelle iholle. Juvéderm Volite on hyaluronihappovalmiste, joka kosteuttaa ihoa ja tekee siitä pehmeän ja joustavan jopa 9 kuukaudeksi. Volite tekee ihosta kosteutetun, hohtavan, hoitaen samalla mm. couperosaa ja poistaa pienet rypyt. Ihon rakenteen parantamisen lisäksi Volite kohottaa ( lifting-vaikutus) ja se auttaa parantamaan ihon sävyä.


PROFHILO® – 420,00 2 ml

PROFHILO on sveitsiläisen lääkeyhtiö IBSA:n valmistama tutkittu ja kansainvälisesti palkittu innovaatio hoito, jolla voidaan kiinteyttää ihoa.
IBSA on dermoesteettisten valmisteiden markkinoilla yksi niistä harvoista yhtiöistä, joka omistaa ja kontrolloi tuotteiden valmistusprosessia aina puhtaasta raaka-aineen tuotannosta lopulliseen tuotteeseen. Näin IBSA varmistaa tuotteiden korkean tason ja hyödyntää lääketieteellistä osaamistaan laadun varmistamiseksi.
PROFHILO on ikääntyneen, kimmoisuuden menettäneen ihon kokonaisvaltainen hoito, jonka teho perustuu puhtaaseen hyaluronihappoon.
PROFHILO on kehitetty käyttämällä IBSA:n patentoimaa NAHYCO®-teknologiaa, tehden siitä yhden markkinoiden korkeimman hyaluronihappopitoisuuden (64mg/2ml) omaavan tuotteen, jonka levittyvyys mahdollistaa ihoa kosteuttavan ja silottavan vaikutuksen myös haastavilla osa-alueilla, kuten käsivarsissa ja kaulalla.
PROFHILO eroaa tavallisista täyteaineista monin tavoin rakenteensa ansiosta, joka antaa sen levitä suurelle alueelle kosteuden lisäämiseksi ja ihon kiinteyttämiseksi ja uudistamiseksi. Hoidon jälkeen onyleensä nähtävissä välitön kosteuttava ja ihon sävyä ja laatua parantava vaikutus. Lisäksi ihon kimmoisuus lisääntyy ja juonteet vähenevät.
PROFHILO on nopea ja helppo tapa parantaa ihon terveyttä: Erityisesti kehitetty injektiotekniikka vähentää kipua ja tarvittavien hoitokertojen lukumäärää, tehden siitä täydellisen lounastunnilla
toteutettavan kokonaisvaltaisen kasvohoidon. Vain viisi pistoskohtaa molemmin puolin riittää hoitamaan koko kasvot.
Hyaluronihappo on kehossa luontaisesti esiintyvä aine, jota löytyy ihosta, nivelistä ja muista
sidekudoksista. Sen tehtävänä on ylläpitää kosteutta ja auttaa kollageenin tuotannossa. Se sitoo erittäin tehokkaasti vettä, joten hyaluronihapon vaikutus näkyy juuri ihon kimmoisuutena. Iän myötä hyaluronihapon tuotanto kuitenkin vähenee ja ihon kimmoisuus heikkenee ja kuivuus lisääntyy, minkä seurauksena iho menettää elastisuuttaan ja juonteita alkaa ilmaantua.
PROFHILO sisältää yhden markkinoiden korkeimmista stabiloidun hyaluronihapon pitoisuuksista. Koska
se on lämpökäsittelystabiloitu eikä kemiallisesti sidottu, se toimii loistavana hydraattorina (kosteuttajana), eikä täyteaineena. Se injektoidaan ihon pinnan alapuolelle, missä se leviää nopeasti ja reagoi kehon
oman kudoksen kanssa vaikuttaen välittömästi kosteuttaen. Seuraavan neljän viikon aikana vaikutus etenee ja alkaa vaikuttaa lisäten elastiinin ja kollageenin tuotantoa. Tämä muotoilee ihoa tehokkaasti antaen sille sileämmän, tasaisemman ja kiinteämmän ulkonäön. Lisäksi hoidon tulos säilyy pitkään, vaikka valmiste ei sisällä lainkaan ristiinsidontaan vaikuttavia aineita. Valmisteen ainutlaatuinen rakenne integroituu kudokseen palauttaen ennalleen ihossa luonnollisesti esiintyvän hyaluronihapon.

Kuinka monta hoitoa tarvitaan?
Hoito koostuu kahdesta hoitokerrasta, joiden välissä on yksi kuukausi. Lisähoitoa voidaan suositella noin 4–6 kuukauden kuluttua vaikutuksen ylläpitämiseksi.

Yksi hoitokerta 2 ml 400€

2 hoitokertaa ( suositus) 800€

Ylläpitohoito tarvittaessa (aikaisintaan 4-6 kk:den kulttua) 380€

Profhiloa myy ja markkinoi Suomessa IBSA:n tytäryhtiö IBSA Nordic, joka järjestää asiakkailleen säännöllisesti koulutusta tuotteiden turvallisen käytön ja laadunvarmistuksen takaamiseksi. IBSA edellyttää, että Profhilo-hoitoja tekevät esteettisiin injektiohoitoihin perehtyneet, rekisteröidyt
terveydenhuollon ammattilaiset.

   

Konsultaatio – 00,00

Varaa itsellesi aika maksuttomaan konsultaatioon. Käynnillä voit kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä liittyen esteettisiin tai medikaalisiin ihonhoitoihin. Konsultaatiossa suunnitellaan sinulle hoitokokonaisuus parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

AQ Skinsolution kasvutekijähoito – 350,00

– AQ Derma stamp kasvutekijähoito tehostaa ihon luonnollisia palautumisprosesseja, mikä korjaa ja uudistaa ihokudosta stimuloimalla kollageenin tuotantoa, verenkiertoa, antioksidanttista aktiivisuutta ja solujen uudistumista. Kavutekijät ovat tämän hetken tehokkainta ihonhoitoa


Hxx –

– Pitkävaikutt­einen, syväkosteutt­ava kasvohoito.


O – 100,00 (90 min)

– Uudistavat, kiinteyttävät erikoiskasvohoidot. Kerta- tai sarjahoitona.

K – 15,00 (20 min)

K – 25,00 (30 min) ­

R– 15,00 (20 min)­

R – 30,00 (45 min)

R – 55,00 (45 min)

– Sis


K– á 10,00

H.

Kasvot – 40,00 – 50,00

Kainalot – 40,00

Bikinit – 50,00 – 60,00

Sääret – 100,00

Kädet – 70,00

1 tunti – 100,00

 – 30,00/35,00

 – 60,00/70,00

 – 15,00/20,00

t – 15,00/20,00 ­

 – 20,00/25,00
Ihonhoitotuotteet

Olen valinnut  klinikalleni  tämän kehittyneimmät ja tehokkaimmat ihonhoitotuotteet.

Tietetl

Skinbetter Science

Skinbetter Science  sarja hyödyntää tutkittua teknologiaa ja vuosikymmenten tinkimätöntä tutkimustyötä kehittääksemme tarkoituksenmukaisia ja palkittuja tuotteita. Skinbetter-tuotteiden tieteellinen lähestymistapa edustaa vallankumouksellista muutosta ihonhoidon markkinoilla, mikä määrittää uuden standardin ammattimaiselle ihonhoidolle.

 Skinbetter-tuotteet on tarkoituksenmukaisesti tutkittu, formuloitu ja pakattu antamaan todellisia tuloksia. Sen lisäksi, että Skinbetter-tuotteet ovat tieteellisesti edistyksellisiä, ne tarjoavat mutkattoman lähestymistavan ihonhoitoon. Yksi tuote voi antaa jo upeita tuloksia; kaksi tai kolme Skinbetter-tuotetta voi muuttaa sen, mitä ajattelet ihostasi. Joka tapauksessa Skinbetter science -tuotteet varmistavat, että aidot tulokset ovat mahdollisia päivittäisessä elämässä.

Lue lisää sarjasta ja tuotteista Skinbetterin omilta sivuilta.


AQ skinsolution –

Tämän hetken edistyneintä ihonhoitoa! Kasvutekijät ovat lääketieteessä käytössä menestyksekkäästi mm. haavojen hoidossa niiden ihoa uudistavan ja korjaavan kykynsä takia. Kasvutekijät ihonhoidossa tekevät samaa, korjaavat ja uudistavat ja tasapainottavat ihon toimintoja. Lue lisää AQ Skin solution tuotteista.

Colorescience

xxxx

Lisää tietoa tuotteista voit lukea Coloresciencen sivuilta.

Lämpimästi tervetuloa Klinikalleni!