“Haluan tarjota asiakkailleni korkeatasoista ja tuloksellista ihonhoitoa alan johtavilla tuotteilla.”

Skinbeauty on esteettisiin ja medikaalisiin ihonhoitoihin erikoistunut kauneushoitola, joka panostaa laatuun, ammattitaitoon ja hyvään palveluun. Skinbeautyssa sinua palvelevat sairaanhoitaja, jolla on usean vuoden kokemus esteettisistä kasvohoidoista, sekä kokenut kosmetologi. Korkeatasoisten hoitojen ja laadukkaiden tuotteiden tarkoituksena on auttaa hoitamaan ja ylläpitämään ihon terveyttä ja ennaltaehkäisemään ikääntymistä – laadukkaasti, mutta luonnollisin tuloksin. Jokainen meistä on kaunis ja yksilöllinen.

Palvelut

Konsultaatio

Konsultaatiossa sinulla on mahdollisuus kuulla esteettisistä ja medikaalisista ihonhoidoista, eri hoitovaihtoehdoista sekä kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä. Käynnillä voit selvittää, onko harkitsemasi hoito sinulle juuri sopiva. Otan konsultaatiossa aina huomioon asiakkaan toiveet ja keskustelemme niistä, mutta yleensä kerron myös oman mielipiteeni – ollakseni rehellinen ja jotta vältytään epärealistisilta odotuksilta.

Konsultaation avulla suunnitellaan sinulle yksilöllinen hoitokokonaisuus parhaan tuloksen saavuttamiseksi ja käydään sinun terveysasiat läpi, jottei hoidoille ole estettä. Muistathan, hoitosuunnitelmasi mukaiset säännölliset ylläpitohoidot varmistavat tulosten kestävyyden.

Ihokonsultaatiossa katsotaan ihosi tarpeet, sekä annan sinulle hoito- ja tuotesuosituksia.

Suosittelen noudattamaan antamiani kotihoito-ohjeita hoitojen jälkeen. Auringolta suojaaminen on hoitojen jälkeen tärkeää.

Varaa aika maksuttomaan konsultaation tai sovitaan video-tai kuvakonsultaatiosta. Se ei velvoita sinua hoidon varaamiseen. 

Täyteainehoidot Restylane tai Juvederm – 460€ 1ml

Useimpia meistä voi harmittaa tai mietityttää ikääntymisen tuomat muutokset kasvoissa. Peilikuva voi näyttä vihaiselta, surulliselta tai väsyneeltä. Kasvojenpiirteissä saattaa olla epäsuhtaa tai puolieroa, joka vaivaa ja josta haluat päästä eroon. Täyteainehoidoilla voidaan luonnollisesti korostaa, selkeyttää tai muotoilla kasvojen piirteitä ja niillä voidaan kasvojen ikääntymismuutoksien lisäksi tuoda iholle nuoruuden täyteläisyyttä ja parantaa ihon laatua. Haluan korostaa sinun kasvojesi yksilöllisyyttä ja luonnollisuutta. Sairaanhoitajan tekemät täyteainehoidot alkavat aina konsultaatiokäynnillä.

Valikoimassamme on korkealaatuiset, lääkeyhtiöiden valmistamat ja FDA:n hyväksymät esteettisen alan johtavat täyteainesarjat Juvéderm ja Restylane.

Heti toimenpiteen jälkeen voit jatkaa normaalia elämää. Lopputulos voi tuotteesta riippuen kestää jopa kaksi vuotta.

Muistathan varata maksuttoman konsultaatioajan ennen esteettisen hoidon ajan varaamista.

Skinboosters-Ihon syväkosteutus – 330€ 1ml

Haluatko hehkeän ja sileän ihon, joka näyttää ja tuntuu upealta?

Restylane Skinboosters hyaluronihappopistoshoidon jälkeen huomaat, että ihosi on sileämpi, hehkeämpi ja kimmoisampi. Skinboosters-tuotteilla voidaan hoitaa kasvojen, käsien, kaulan ja dekolteen ihoa. Hoito tehdään yleensä 2–3 sarjahoitona 2–4 viikon välein, ja ne palauttavat asteittain ihon kimmoisuutta ja sileyttä.
Restylane Skinboosters -hoitojen on todettu kliinisissä tutkimuksissa parantavan kasvojen ja käsien ihon kimmoisuutta pitkäkestoisesti.

Hyaluronihappo vähentyy ihosta ikääntymisen myötä ja se saa ihon näyttämään samealta ja elottomalta. Kimmoisamman ihon salaisuus on hyaluronihappo!

PROFHILO – 420€ hoitokerta, 800€ 2 hoitokertaa

PROFHILO on ihoon pistettävä puhdas hyaluronihappovalmiste, jolla voidaan hoitaa ihoa. Hoito kosteuttaa ja kiinteyttää, sekä lisää kimmoisuutta iholla. PROFHILO on kehitetty käyttämällä lääkeyhtiö IBSA:n patentoimaa NAHYCO®-teknologiaa, tehden siitä yhden markkinoiden korkeimman hyaluronihappopitoisuuden (64mg/2ml) omaavan tuotteen, jonka levittyvyys mahdollistaa ihoa kosteuttavan ja silottavan vaikutuksen myös haastavilla osa-alueilla, kuten kaulalla ja vartalon iholla.

PROFHILO on nopea ja helppo tapa parantaa ihon terveyttä.
Hyaluronihappo on kehossa luontaisesti esiintyvä aine, jota löytyy ihosta, nivelistä ja muista sidekudoksista. Sen tehtävänä on ylläpitää kosteutta ja auttaa kollageenin tuotannossa. Se sitoo erittäin tehokkaasti vettä, joten hyaluronihapon vaikutus näkyy juuri ihon kimmoisuutena. Iän myötä hyaluronihapon tuotanto kuitenkin vähenee ja ihon kimmoisuus heikkenee ja kuivuus lisääntyy, minkä seurauksena iho menettää elastisuuttaan ja juonteita alkaa ilmaantua.

Hoito koostuu kahdesta hoitokerrasta, joiden välissä on yksi kuukausi. Lisähoitoa voidaan suositella noin 4–6 kuukauden kuluttua vaikutuksen ylläpitämiseksi.

PROFHILO BODY® – 940€  2 hoitokertaa + kotihoitotuotteet

Ikääntyessä tai painonvaihtelun ja raskauksien seurauksena myös vartalon ihossa tapahtuu muutoksia. Iho löystyy ja menettää kimmoisuuttaan, eikä ole enää yhtä kiinteä kuin aiemmin.

Profhilo Body -hoito on suunniteltu vartalon kudoksen kiinteyttämiseen ja ihon velttouden vähentämiseen. Profhilo Body hoitoalueita on mm. käsivarret, vatsan alue, kämmenet, decoltee tai polvet. Hoitokokonaisuus sisältää kaksi hoitokertaa ja kotihoitotuotteet.

Lue lisää PROFHILOSTA

SCULPTRA – 600€

Kollageeni on avain ihon sileyteen ja kimmoisuuteen. Tiesitkö, että 45 vuoden iässä ihosi on menettänyt lähes 25 % kollageenista.

Onko kasvoissasi juonteita, ryppyjä ja tuntuuko yleisilme väsyneeltä? Ikääntyessä Iho menettää mm. kollageenia, jonka vähentymisen myötä iho veltostuu ja ikääntyy. Jos haluat kiinteämmän ja napakamman ihon tai haluat huolehtia, että ihosi pysyy kimmoisana ja ihon laatu hyvänä, voisit saada apua Galderama lääkeyhtiön (FDA:n hyväksymä) Sculptrasta.

Sculptra on kudoksen biostimulaattori, joka aktivoi ihon kollageenituotantoa. Ikääntymisestä johtuva kollageenin menetys heikentää ihon rakennetta ja vähentää sen elastisuutta sekä kosteudensietokykyä. Tämä näkyy usein ryppyinä, juonteina, kimmoisuuden ja kiinteyden vähentymisenä. Sculptran vaikuttavana aineena toimii poly- L-lactic happo (PLLA), joka on maailman ensimmäinen kollageeni stimulaattori ja se uudistaa ihoa palauttamalla sen täyteläisyyden ja silottamalla juonteita.

Tulokset ovat näkyviä mutta luonnollisia ja pitkäkestoisia. Hoitokertoja on vähintään 2 kuukauden välillä. 

Lue lisää Sculprasta.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon tai sovitaan video-/kuvakonsultaatiosta. Konsultaatio ei velvoita sinua hoidon varaamiseen. 

SUNEKOS – Alk. 260€ 3ml

Sunekos on ihon kiinteyttävä ja toimintoja aktivoiva injektiohoito (ei täyteainehoito), jossa hyödynnetään hyaluronihapon ja kuuden kollageenin tuotantoon vaikuttavan aminohappojen ainutlaatuisia ominaisuuksia ihon kimmoisuuden, laadun ja kiinteyden parantamiseksi.

Sunekosin ainutlaatuisen koostumuksen on tutkimuksissa osoitettu pystyvän aktivoimaan ihon dermiksen fibroblasteja, jotka tuottavat sekä kollageenia että elastiinia ja nämä ovat kaksi tärkeää ihosolujen uusiutumisen elementtiä. Tämän prosessin ansiosta Sunekos ehkäisee ikääntymistä luonnollisella tavalla ja kasvojen luonnollisen muodon suhteen.

Sunekosia voidaan käyttää kaikille ihotyypeille ja kehon eri alueille, kuten kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja käsille. Se on erityisen tehokas muuten vaikeasti hoidettavilla alueilla, kuten otsassa ja silmänympärysalueella pussien ja tummien silmänalusten poistamiseksi.

Hoito on nopea eikä toipumiseen tarvitse varata aikaa, mutta pistoshoidon ollessa kysessä voi pieniä mustelmia ilmetä.  Hoitoa tehdään 1-2 viikon välein 3-4 kertaa ja ylläpitohoidot noin puolenvuoden välein.

PRP (runsasverihiutaleinen plasmahoito platelet-rich plasma) – Alk. 420€

PRP runsasverihiutaleinen plasmahoito perustuu potilaan omasta verestä eristetyn nuorentavan, kasvutekijöitä sisältävän verihiutalepitoisen plasmatiivisteen käyttöön.  PRP-hoito aktivoi luonnollisesti ihon sidekudosten kimmoisuutta ja solujen uusiutumista. PRP-hoito soveltuu syvien ryppyjen ja juonteiden tasoittamiseen, hiustenlähtöön, arpikorjaukseen ja hoitoon, tummien silmänalusten hoitoon, ihon kunnon ja laadun parantamiseen, laser- ja kemiallisen kuorinnan jälkihoitoon.

Hoidossa plasma viedään ihon alle yksittäisinä neulapistoksina tai mesoterpapiaan tarkoitetulla laitteella sekä mikroneulauksella tehtyjen mikrokanavien kautta. Injektiotekniikka stimuloi ihoa uusiutumaan ja parantaa verenkiertoa sekä lisää kollageenin ja proteiinin tuotantoa ihossa.

Toimenpide suositellaan tehtäväksi sarjahoitona, 3–6 kertaa kuukauden välein. Kasvojen ja päänahan lisksäksi voidaan  hoitaa kaulan, decolteen, vartalon ja kämmenten ihoa.

Hoitoa voidaan tehostaa timanttihionnalla tai LED-valohoidolla.

Plasma + hyaluronihappovalmiste
Kasvot 420€
Kasvot ja kaula 520€
Kasvot, kaula ja dekoltee 590€

Silmänympärys ja tummat silmänaluset 260€
Hiustenlähtö 420€
AQUAGOLD®+ PRP 600€

AQUAGOLD® Fine touch – 380€-550€

AQUAGOLD Fine Touch – Tämä maailmalla huippusuosion saavuttanut medikaalinen hoitomenetelmä saa ihosi hehkumaan! AQUAGOLD® Fine Touch -hoidossa ihon sisään viedään sinun iholle suunniteltu sekoitus mm. vitamiineja, aminohappoja, peptidejä ja puhdasta hyaluronihappoa. Tämän cocktailin ja hoidon ansiosta ihohuokoset supistuvat, pienet pintajuonteet tasoittuvat ja ihosta tulee silminnähden kosteutetumpi ja hehkuvampi!

AQUAGOLD® Fine Touch -hoito ei ole perinteinen mikroneulaushoito, vaan hoidossa käytetään ainutlaatuista mikrokanavalaitetta, jossa on 20 kultaista, hiustakin ohuempaa neulaa. Neulojen ainutlaatuinen rakenne luo ihoon mikrokanavan, jonka kautta aineet pääsevät suoraan ihon sisään, poiketen täysin perinteisestä mikroneulauksesta. Hoito on turvallinen, nopea ja kivuton, eikä vaadi toipumisaikaa. Sopii jokaiselle, joka haaveilee täydellisestä, hehkuvasta ihosta.

Mikroneulaus – Alk. 180€

Mikroneulaus on tehokas keino herätellä ja aktivoida ihon omia toimintoja. Hoito aktivoi ihon omaa kollageenin tuotantoa, jonka määrä ihossa alkaa ikääntyessä vähenemään. Mikroneulaus sopii erilaisten iho-ongelmien hoitoon mm. ihon ikääntymismuutoksiin, aknen ja arpien hoitoon, sekä pigmenttimuutoksiin ja hiustenlähtöön.

Mikroneulaus hoito ja käytetyt aineet suunnitellaan yksilöllisesti sinun ihosi tarpeisiin. Käytössäni on Dermapen 4 mikroneulauslaite. Se on alansa huippua ja mahdollistaa tarkan työskentelyn. Dermapen 4 mikroneulaushoidolla voidaan kasvojen lisäksi hoitaa kaulan, decolteen, vartalon ja kämmenten ihoa.

Hoitoa voidaan tehostaa timanttihionnalla, kemiallisella kuorinnalla (ns. happohoito) tai LED-valohoidolla.

Mesoterapia – Alk. 240€

Mesoterapiahoito on monipistoshoito iholle. Hoito aktivoi, kosteuttaa ja elvyttää ihon pintaa ja parantaa ihon laatua. Mesoterapiahoito stimuloi ihon omaa elastiinin ja kollageenin muodostusta. Hoito ja käytetyt aineet suunnitellaan yksilöllisesti sinun ihosi tarpeisiin.

Hoito voidaan tehdä ns. “mesopyssyllä” tai käsin, jolloin valitut hoitoaineet viedään pistämällä ihoon. Mesopyssyllä tehtävä hoito on tehokas, eikä vaadi toipumisaikaa. Pistämällä tehdyssä mesoterapiahoidossa hoitoaineet liukenevat hitaammin ihoon ja on näin tehokkain hoitomuoto mesoterapioista.

Kemiallinen kuorinta – Alk. 129€

Kemiallisilla kuorinnoilla voidaan hoitaa tehokkaasti ihon erilaisia ongelmia mm. hyperpigmentaatio, epäpuhtaudet, akne, aurinkovauriot ja ikääntymismuutokset. Kuorinnat ovat nopeita ja turvallisia. Tuloksena on pehmeämpi, tasaisempi ja hehkuvampi iho.

Kuorintoja on eri vahvuisia. Kevyemmät hedelmähappokuorinnat elvyttävät ihoa, ja vahvemmilla kuorinnoilla voidaan hoitaa ihon erilaisia ongelmia. Pinnallisimmassa kemiallisissa kuorinnoissa ei ole toipumisaikaa, mutta iholla voi ilmetä lievää punoitusta, hilseilyä ja pieniä näppyjä.

PRX-T33 happohoidot – Alk. 140€

Neulaton PRX-T33 on tehokas ja tuloksellinen anti-aging happohoito. Se kosteuttaa ihoa stimuloiden sen uudistumista ja vähentää ryppyjä ja niiden syvyyttä sekä kiinteyttää ihoa jo yhden hoitokerran jälkeen. Tämä hoito sopii kaikille ihotyypeille ja vie aikaa vain 30 minuuttia. 

PRX-T33 hoito kasvoille 140 €
PRX-T33 hoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle 199 €

LED-valohoito 45€ 20min.

LED-valoterapia on yksi nopeimmin kasvavista ihonhoitomuodoista. Hoito nopeuttaa solujen tuotantoa mutta samalla hidastaa entsyymien tuotantoa. Tämän ansiosta ihosta tulee elastisempi, raikkaampi ja sen väri tasoittuu. Led-valohoito vähentää ihon tulehduksia, kuten aknea ja ruusufinniä, hoitaa ja nopeuttaa arpien paranemista, juonteita, ihon punoitusta ja kuivuutta. Se myös vaalentaa pigmenttimuutoksia. LED – valon energia stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Tämä on erinomainen hoito rauhoittamaan ihoa mm. lehahtelulle taipuvaista ihoa. Myös atoopikot voivat hyötyä tästä hoidosta.

Lisää tehoja LED-valohoitoon saadaan siihen suunnitellulla kosteuttavalla naamiolla +15€

Suositellaan sarjahoitoa parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Timanttihionta 95€-115€ (kemiallisella kuorinnalla)

Timanttihionta on erinomainen hoito tukkoiselle ja epäpuhtaalle tai tehokasta kuorintaa kaipaavalle iholle. Laiteella tehtävällä kuorinnalla saadaan hoidettua tehokkaasti ihon pintakarheutta ja kuivuutta. Hoito parantaa ihon kuntoa ja ulkonäköä kokonaisvaltaisesti kuorimalla ihon ulointa kerrosta. Menetelmällä voidaan hoitaa useita iho-ongelmia ikääntymisen ja auringonvalon aiheuttamista muutoksista aina akneen ja erilaisiin arpiin.

Kuorinnan ja säädettävän imun yhteisvaikutus kuorii kuollutta solukkoa ihon pinnalta, puhdistaa ihohuokosia ja aktivoi paikallista verenkiertoa ja kollageenituotantoa. Hoidot kiinteyttävät ja heleyttävät ihoa ja tekevät siitä vähitellen tasaisemman sävyisen. Menetelmä on täysin kivuton.

Maksuton jälkitarkastus

Esteettisten hoitojen jälkeen jälkitarkastuksessa näemme onko hoito edennyt suunnitelmien mukaan. Annan ohjeet jälkitarkastusaikaan käynnillä.

Kosmetologin palveluita

Kosmetologi Sannan palveluista löydät useita laadukkaita ja alan huippumerkeillä tehtyjä hoitoja sokeroinnista kasvoihoitoihin ja kemiallisiin kuorintoihin.

Sokerointi alueesta riippuen 20-62 €

Ripsien ja kulmien värjäykset alkaen 20 €

Ripsien kestotaivutus 82 €

Ripsien kestotaivutuksessa ripset taivutetaan kauniiseen kaarevaan muotoon ja värjätään. Tulos pysyy useamman viikon ja se voidaan uusia 8 viikon välein.

Kulmien laminointi 58 €

Laminoinnilla kulmakarvoista tulee helpommin muotoiltavat, jolloin ne näyttävät tuuheammilta ja saavat kauniin muodon. Kulmat myös värjätään ja siistitään laminoinnin yhteydessä.

Dermaplaning alkaen 99 €

Dermaplaning hoidossa iho kuoritaan kivuttomasti steriiliä veistä käyttäen. Ihosta saadaan kevyesti poistettua kuolleet kuivat ihosolut ja untuvakarvat. Hoitoon voidaan yhdistää kemiallinen kuorinta ja/tai mikroneulaus.

Seasonal Glow 92 €

Tähän hemmottelevaan kasvohoitoon kuuluu kevyt timanttihionta, rakeellinen kuorinta, hieronta ja hyaluronihappo/C-vitamiinia sisältävän ampullin imeytys. Hoitoon voidaan myös yhdistää kemiallinen kuorinta.

Kosmetologin palveluista löydät myös kemialliset kuorinnat, timanttihionnan, mikroneulauksen, PRXT-33 kemiallisen kuorinnan ja LED-valohoidot.

Varaa itsellesi ostosaikaa tuotteille. Tätä vaihtoehtoa suosittelen, koska palvelen vaihtelevin aukioloajoin. Sovittaessa olen paikalla ja  silloin voin keskittyä sinuun ja sinun ihosi tarpeisiin ilman muita häiriötekijöitä.

Anna lahjaksi kauneutta, se ilahduttaa aina!

Lahjakortin voit hankkia digitaalisena kotisivujen ajanvarauksen kautta tai laittamalla viestiä minna@skinbeauty.fi Lahjakortin voit noutaa sovittuna ajankohtana tai postitan sen sinulle.

Lämpimästi tervetuloa klinikalleni!