Esteettisillä ja medikaalisilla hoidoilla saavutetut tulokset vaativat ylläpitoa laadukkailla kotihoitotuotteilla.

Usein saadaan hyviä tuloksia valitsemalla oikeat laadukkaat ihonhoitotuotteet kotiin ja korjaamalla ihonhoitorutiineja. Ihosi pysyy terveenä ja ennaltaehkäiset ihon ennenaikaista vanhenemista.

Terve, kuulas ja hehkeä iho on aina trendikäs, ja jotta se olisi mahdollista meille kaikille, olen valinnut  klinikalleni  tämän kehittyneimmät ja tehokkaimmat ihonhoitotuotteet.

Kerron mielelläni sinulle lisää kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja autan sinua löytämään tuotteet, joilla  ylläpidät ihosi terveyttä ja tunnet olosi itsevarmaksi. 

Varaa itsellesi ostosaikaa tai maksuton konsultaatio. Palvelemme aina yhtä asiakasta kerrallaan.

Ihonhoitotuotteet

Skinbetter Science

Skinbetter Science -sarja hyödyntää tutkittua teknologiaa ja vuosikymmenten tinkimätöntä tutkimustyötä kehittäen todella toimivia ja palkittuja tuotteita. Skinbetter-tuotteiden tieteellinen lähestymistapa edustaa vallankumouksellista muutosta ihonhoidon markkinoilla, mikä määrittää uuden standardin ammattimaiselle ihonhoidolle. Sen lisäksi, että Skinbetter-tuotteet ovat tieteellisesti edistyksellisiä, ne tarjoavat mutkattoman lähestymistavan ihonhoitoon. Yksi tuote voi antaa jo upeita tuloksia; kaksi tai kolme Skinbetter-tuotetta voi muuttaa sen, mitä ajattelet ihostasi. Joka tapauksessa Skinbetter Science -tuotteet varmistavat, että aidot tulokset ovat mahdollisia päivittäisessä elämässä.

Lue lisää sarjasta ja tuotteista Skinbetterin omilta sivuilta.

Varaa itsellesi ostosaikaa tuotteille.

ZO Skin Health

ZO Skin Health yksi maailman johtavista ihonhoitosarjoista. Sarjan kehittäjä ja perustaja on ihotautilääkäri Zein Obagin, jolla on yli 40 vuoden kokemus alalta. Sarjan hoitotuotteisiin on sovellettu viimeisintä ihonhoitoteknologiaa –bioteknologisia komplekseja, kantasolukomponentteja ja monitoimisia jakelujärjestelmiä, joiden avulla tuotteet ja ohjelmat on optimoitu edistämään ihon terveyttä. ZO Skin Healthin tuotteet perustavat tehonsa kliinisiin tutkimuksiin ja perustajan Dr. Zein Obagin laajaan kliiniseen kokemukseen. Ympäri maailmaa ihastuttaneet tuotteet ennaltaehkäisevät, hoitavat ja ylläpitävät ihon hyvinvointia ja terveyttä.

Lue lisää Zo Skin Health tuotteista.

Varaa itsellesi ostosaikaa tuotteille tai osta suoraan verkkokaupasta.

Colorescience

Coloresciencen tuotteet perustuvat laadukkaisiin ja puhtaisiin mineraaleihin ja ihon terveyttä edistäviin ainesosiin, jotka hoitavat erilaisia iho-ongelmia. Puhtaat mineraalit toimivat samanaikaisesti sekä meikkivoiteena että peitevoiteena ja tuntuvat iholla painottomilta. Coloresciencen tuotteet antavat ihon hengittää, auttavat säilyttämään ihon normaalin kosteustasapainon ja suojaavat ihoa säteilyn, saasteiden ja auringon haitallisilta vaikutuksilta. USA:ssa Colorescience on erittäin suosittu merkki, jota käyttävät muun muassa monet julkkikset, kuten Cameron Diaz ja Kate Hudson.

Lisää tietoa tuotteista voit lukea Coloresciencen sivuilta.

Varaa itsellesi ostosaikaa tuotteille tai osta suoraan verkkokaupasta.

Varaa itsellesi ostosaikaa tuotteille. Tätä vaihtoehtoa suosittelen, koska palvelen vaihtelevin aukioloajoin. Sovittaessa olen paikalla ja  silloin voin keskittyä sinuun ja sinun ihosi tarpeisiin ilman muita häiriötekijöitä.

Anna lahjaksi kauneutta, se ilahduttaa aina! Lahjakortin voit hankkia digitaalisena kotisivujen ajanvarauksen kautta tai laittamalla viestiä Minna@skinbeauty.fi Lahjakortin voit noutaa sovittuna ajankohtana tai postitan sen sinulle.

Lämpimästi tervetuloa klinikalleni!