Esteettisillä ja medikaalisilla hoidoilla saavutetut tulokset vaativat ylläpitoa laadukkailla kotihoitotuotteilla.

Usein saadaan jo hyviä tuloksia valitsemalla oikeat laadukkaat ihonhoitotuotteet kotiin ja korjaamalla ihonhoitorutiineja. Ihosi pysyy terveenä ja ennaltaehkäiset ihon ennenaikaista vanhenemista. 

Varaa itsellesi ostosaikaa, kun haluat tulla klinikalle tuoteostoksille. Sovittaessa olemme paikalla ja voimme keskittyä sinuun ja ihosi tarpeisiin ilman muita häiriötekijöitä. Palvelemme aina yhtä asiakasta kerrallaan.

Ihonhoitotuotteet

Skinbetter Science

Skinbetter Science -sarja hyödyntää tutkittua teknologiaa ja vuosikymmenten tinkimätöntä tutkimustyötä kehittäen todella toimivia ja palkittuja tuotteita. Skinbetter-tuotteiden tieteellinen lähestymistapa edustaa vallankumouksellista muutosta ihonhoidon markkinoilla, mikä määrittää uuden standardin ammattimaiselle ihonhoidolle. Sen lisäksi, että Skinbetter-tuotteet ovat tieteellisesti edistyksellisiä, ne tarjoavat mutkattoman lähestymistavan ihonhoitoon. Yksi tuote voi antaa jo upeita tuloksia; kaksi tai kolme Skinbetter-tuotetta voi muuttaa sen, mitä ajattelet ihostasi. Joka tapauksessa Skinbetter Science -tuotteet varmistavat, että aidot tulokset ovat mahdollisia päivittäisessä elämässä.

Lue lisää sarjasta ja tuotteista Skinbetterin omilta sivuilta.

ZO Skin Health

ZO Skin Health yksi maailman johtavista ihonhoitosarjoista. Sarjan kehittäjä ja perustaja on ihotautilääkäri Zein Obagin, jolla on yli 40 vuoden kokemus alalta. Sarjan hoitotuotteisiin on sovellettu viimeisintä ihonhoitoteknologiaa –bioteknologisia komplekseja, kantasolukomponentteja ja monitoimisia jakelujärjestelmiä, joiden avulla tuotteet ja ohjelmat on optimoitu edistämään ihon terveyttä. ZO Skin Healthin tuotteet perustavat tehonsa kliinisiin tutkimuksiin ja perustajan Dr. Zein Obagin laajaan kliiniseen kokemukseen. Ympäri maailmaa ihastuttaneet tuotteet ennaltaehkäisevät, hoitavat ja ylläpitävät ihon hyvinvointia ja terveyttä.

Lue lisää Zo Skin Health -tuotteista.

Colorescience

Coloresciencen tuotteet perustuvat laadukkaisiin ja puhtaisiin mineraaleihin ja ihon terveyttä edistäviin ainesosiin, jotka hoitavat erilaisia iho-ongelmia. Puhtaat mineraalit toimivat samanaikaisesti sekä meikkivoiteena että peitevoiteena ja tuntuvat iholla painottomilta. Coloresciencen tuotteet antavat ihon hengittää, auttavat säilyttämään ihon normaalin kosteustasapainon ja suojaavat ihoa säteilyn, saasteiden ja auringon haitallisilta vaikutuksilta. USA:ssa Colorescience on erittäin suosittu merkki, jota käyttävät muun muassa monet julkkikset, kuten Cameron Diaz ja Kate Hudson.

Lisää tietoa tuotteista voit lukea Coloresciencen sivuilta.

AlumierMD on tieteeseen pohjautuva ihonhoitosarja, joka sopii eri ihotyyppien-/sairauksien hoitoon. Alumierillä on yli 100 vuoden kokemus ihonhoidosta. Yritys kehittää tieteeseen perustuvia tuotteita ylellisillä koostumuksilla, jotka tuovat esiin säteilevämmän ja kuulaamman ihon. Alumier-ihonhoitosarja on hyvin monipuolinen, jokaiselle ihotyypille löytyy laaja valikoima tuotteita. Tuotteet ovat turvallisia käyttää, eivät sisällä kemiallisia säilöntäaineita kuten parabeeneja, BHA:ta (butyylihydroksianisoli) ja BHT:tä (butyylihydroksitolueeni).  

Lue lisää Alumier-ihonhoitosarjasta