Minna Hyppönen
Sairaanhoitaja, Skinbeautyn omistaja

Yli 20 vuoden sairaanhoitajan työkokemus, kiinnostus terveyteen, hyvinvointiin ja kauneuteen on innostanut minua opiskelemaan jo useamman vuoden esteettisiä ja medikaalisia hoitoja.

Esteettiset hoidot kehittyvät kovaa tahtia, joten minulle on tärkeää jatkuva kouluttautuminen ja taitojen ylläpitäminen. Monipuolinen opiskeluni tekee hoidoista sinulle turvallisempia. Työssäni olen tarkka ja teen vain luonnollisia ja tyylikkäitä lopputuloksia.

Piret Mettälä
Silmätautien erikoislääkäri

Olen silmätautien erikoislääkäri ja keskittynyt hoitamaan ja leikkaamaan silmien ja kasvojen alueen esteettisiä ja lääketieteellisiä ongelmia. Leikkauskokemusta on jo yli 10 vuoden ajan. Tällä hetkellä toimin mm. TYKS:n silmäklinikan silmäluomi- ja kyyneltieyksikön vastuulääkärinä. Lisäksi leikkaan esteettisiä ja toiminnallisia vaivoja Turun ja Porin Silmäaseman Silmäsairaalassa.

Toimin Skinbeautyssa klinikan vastuulääkärinä ja annan botuliini-injektioita otsan ja silmänympärysihon juonteiden hoitoon. Minulta saat myös konsultaatiota leikkausten suhteen. Tavoitteenani on löytää yhdessä asiakkaan kanssa parhaaseen ja luonnolliseen lopputulokseen tähtäävä hoito. Luotettava, ammattitaitoinen ja reipas asenne työhön ja etenkin lopputulokseen on minulle kaikkein tärkeintä!

Heta Varhia
Kätilö/sairaanhoitaja

Olen kätilö/sairaanhoitaja ja hoitoalalta löytyy kokemusta yli kymmenen vuoden ajalta. Esteettiset hoidot ovat kiinnostaneet kauan. Tänä vuonna rohkenin lähtemään koulutuksiin ja hurahdin esteettiseen alaan täysin. Minulle on tärkeää hoitojen turvallisuus ja luonnollinen lopputulos. Työskentelyni on rauhallista ja kohtaan asiakkaan aina yksilönä.

Aloitan Skinbeautyssa täyteainehoidoilla, profhilolla ja kemiallisilla kuorinnoilla. Palveluni tulevat laajentumaan uusien koulutusten myötä


POTILASASIAMIES

Elina Lähdetie
elina@elinabylahdetie.fi